Vetarm recept voor kip in pittige tomatensaus

4 halve kipfilets
2 teentjes knoflook, gesnipperd
3 el MCT-olie
2 tl kipkruiden
1 el Worcestershiresaus of Tabasco
1 rode ui, gesnipperd
1 groene paprika, gesneden
1 rode paprika, gesneden
4 dl tomatensaus (kant-en-klaar)
50 g taugé

Bestrooi de kipfilet met de kipkruiden. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kip goudbruin. Voeg vervolgens de knoflook en de ui toe en bak deze zacht aan tot ze glazig zijn. Voeg daarna de rest van de groenten, de Worcestershiresaus of tabasco en de tomatensaus toe. Verwarm het geheel gedurende 15 minuten op laag vuur. Voeg daarna ook de taugé toe en verwarm nog 5 minuten.

Dit recept bevat 3,8 g LCT-vet
Per portie bevat dit recept 0,9 g LCT-vet