Roergebakken varkenshaas met mangosalsa

Vetarm recept voor roergebakken varkenshaas met mangosalsa:

500 g varkenshaas, in dunne plakken
3 lenteuitjes, in dunne ringen
1 el honing2 tomaten, in blokjes
1 mango, in blokjes
limoensap
2 el MCT-olie
zout
peper

Meng voor de salsa in een kom de mango, lente-ui, tomaat, limoensap en honing door elkaar. Breng de salsa op smaak met zout en peper. Laat de salsa afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast staan. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak hierin de varkenshaas in ongeveer 5 minuten rondom goudbruin en rosé van binnen. Breng het vlees op smaak met zout en peper.
Serveer de varkenshaas samen met de salsa.

Dit recept bevat 15,5 g LCT-vet
Per portie bevat dit recept 3,9 g LCT-vet