Groenten omelet met brood

Vetarm recept voor ei omelet met groenten en brood

4 eiwitten
4 sneetjes (volkoren)brood
50 g champignons, in plakjes
½ rode paprika, in kleine stukjes
2 tomaten, ontveld en in dunne plakken gesneden
½ ui, gesnipperd
peper en zout

Klop de eiwitten los met een snufje peper en zout. Verhit een pan met antiaanbaklaag (of doe een scheutje MCT-olie in een normale pan), giet hier de geklopte eiwitten in en temper de warmtebron. Leg hier bovenop de plakjes tomaat, dan de plakjes champignons en verdeel dan de ui en paprika erover. Als de onderkant van het eiwit gaar is, de hele omelet omdraaien, zodat de groenten even kunnen aanbakken. Na ongeveer 1 minuut de omelet dubbelklappen met de groenten naar binnen. Verdeel in 4 ongeveer gelijke stukken en leg op de boterhammen.

Dit recept bevat 4 g LCT-vet
Per portie bevat dit recept 1 g LCT-vet