Flensjes met fruit

Vetarm recept voor toetje van flensjes met fruit:

3 eiwitten
250 ml magere melk
100 g bloem of zelfrijzend bakmeel
mespunt zout
MCT-olie

voor de vulling:
verschillende soorten fruit naar keuze (appel, peer, aardbeien, perziken)

Maak van de genoemde ingredi├źnten het beslag voor de flensjes door alles door elkaar te mengen. Bak flensjes in een koekenpan met een klein beetje MCT-olie.
Was of schil het fruit en snijd in stukjes. Eventueel kan het fruit eerst gebakken worden in een klein beetje MCT-olie. Serveer de warme flensjes op een (voorverwarmd) bord en plaats het fruit erop alvorens de flensjes dubbel te klappen. Garneer eventueel met poedersuiker.
Tip: als gebakken appel gekozen wordt als vulling wordt het extra smakelijk door wat kaneel en/of suiker toe te voegen.

Dit recept bevat 1,2 g LCT-vet
Per portie bevat dit recept 0,3 g LCT-vet